Seme Paulownije

semena su jako mala 10 puta manja od semena paradajza zbog toga ostaju na površini zemlje .S ničim se ne pokriva

Poruči odmah

Sertifikat

DOKAZ O KVALITETU SU NEMACKI SERTIFIKATI DEKLARACIJE I FITOSANITARNI PREGLEDI

Poruči odmah

Z3Hibrid

Z3 hibrid može da se sadi na bilo kojem zemljištu.Ako se poštuju uputi sadnje koje dobijete uz kupovinu istog,kao i preko privatne poruke na fb ako zatražite Koren mu raste kao šargarepa ne grana se ,samim tim ne diže beton. Ništa oranje zemljišta ,ništa đubrenje,samo se uzme ašov lupi u zemlju pomeri ista i sadnica iz čašice ubaci u zemlju. Sadnja za građu je 1x1 100 sadnica ide na 1 AR placa. Sadnja za loženje je 0,5x 0,5 400 sadnica ide na 1 AR placa. Nije potrebno navodnjavanje sistemom kap na kap. Za loženje,seča je svake 2 , 3 godine u proseku 4 drveta daju kubik drve mase za loženje debljine do 15cm. Za građu seča je svake 4, 5 godine u proseku 1 drvo daje kubik drvne mase za tehničku obradu. Drvo se nakon seče regeneriše iz panja. Čepovanje svako mora da uradi prvi put.To je seča do panja nakon sto sadnica prezimi zimu,nakon toga izbijaju novi izdanci.Ostavi se najbolji i on se forsira u rast u smislu da se čerupaju listovi da se isto drvo ne bi granalo. Sadnja za pčelarstvo je 2 x 2 tu se ostavljaju listovi da bi drvo počelo da cveta. Cvetanje je 90 dana od maja meseca. Semena se prvo sade u sanduku,u koji se stavi 5 cm humusa.Seme ostaje na površini zemlje sa ničim se ne prekriva,jedino se sadnuk prekrije sa providnim najlonom da se stvori efekat staklene bašte.Svaki dan se zaliva prskalicom za prozore da bude magla.Kada pukne seme skine se najlon.Čim bude list kao nokat na palcu ide u čašice i iz čašica u polje ide čim bude 15cm. Sadnja semena može cele godine ,a sadnja sadnica od aprila do kraja oktobra. Za zimsku sadnju semena mora se stvore uslovi od minimalno 15stepeni i non stop mora sijalica od 6500 kelvina da svetli da se simulira sunčeva svetlost .Preko leta ne treba ni inkubator ni sijalica, 80 posto je klijavost semena.

Poruči odmah

Sadržaj paketa

Poštovani mi prodajemo samo semena. 1 paket je najmanje to je 1000 semena plus osušeni minerali tako da ne treba nikakva hemija, plus detaljno uputsvo za sadnju.Kupovina sadnica je promašena investicija iz više razloga: od 3 do 6 eura je komad sadnice koja valja.Ovo što se prodaje za 1 2 eura nije za naše podneblje drvo iako je paulovnija, ali mu ne odgovara klima jer je iz kine ta matična vrsta samim time sporo raste ili se smrzne u mestima gde je veliki mraz.Takodje sporo raste max 5 6 metara godišnje, dok z3 se vidi na slikama i filmovima od 12 do 18 metara godišnje zavisno kako se tretira njime.Ako se odlučite za semena nećete se pokajati jer uvek imate našu podršku, a i veliki novac ostaje u džepu Vama i vašim bližnjima jer početna investicija je mala. Imate 2 opcije sadite i poštujete nas i naše savete ili idete vašom rukom i koristite price drugih.Nikada ne može biti pametniji čovek koji radi to 1 godinu i koji je uvezao seme iz Kine i koristi kinesku sadnju.Gde se sadi na svaka 3 4 5 metara razmaka. To se tamo radi jer su to Kinezi koji imaju 50 kila sa krevetom i dolazi izmedju redova masina slšcna traktoru koja seče isto drvo i sa viljuškom stavlja na kamion zato treba taj razmak.U Srbiji i celom balkanu to niko ne radi svi seku motornim testerama i rucnim testerama, a rast drveta je identičan sadili za nameštaj 1 sa 1 ili na ogrev na 30 cm za pelet.Kineski sistem je promašena investicija jer vam parcela bude prazna ,a u cilju je da na što manjoj površini bude što više kubne mase drveta

Poruči odmah

ne znam naslov

nemojte da vas zavaraju priče od rasadnika što prodaju jednogodišnju čepovanu paulovniju.To ne postoji .Ovako vam izgleda jednogodišnji čepovani koren koji ide u polje a sadnica ne moze da se prodaje jer se na prolece čepuje.Ko vam prodaje sadnice od metar dva tri visine to je promašena investicija jer je matična vrsta koja je cele godine narasla samo par metara .Pogledajte koliko je velik z3 hibrida koren za 1 godinu i prečnik debla.Ovo je 10E komad, ali to je skupa investicija.Da vam treba 1000 sadnica mnogo velike pare.Ko te pare ima što kažu ni ne radi sa drvima,stoga samo kupovina semena z3 hibrida gde je poćetna kapitalna investicija mala.

Poruči odmah

Poređenje

01.10.2015. posađene sve vrste radi poređena.Obe su bile 20cm visine. Razlika je očigledna.Jedino Z3 odgovara standardima Evrope.Sreća što je zima bila blaga, inače bi se ostale vrste srmzle jer nisu za našu klimu .Jedino Z3 je za našu klimu.

Poruči odmah

Ugovor

Završeno je potpisivanje ugovora u Berlinu za 2016 godinu. Dobijanja sertifikata iz istog instituta.Dobijanja deklaracije i dozvole za rad, NEMOJTE DA VAS ZAVARAJU PRODAJE SEMENA KOJE POKAZUJU FITOSANITERNI PAPIR IZ KINE. ON U EVROPI TAKO I U SRBIJI VREDI KAO RECIKLIRANI WC PAPIR . TOMENTOSA ELONGATA NIJE ZA NAŠU KLIMU .JEDINO Z3 HIBRID ODOLEVA TIM STANDARDIMA .NEMOJTE DA VAS ZAVARAJU PRODAVCI KOJI KUPE SEMENA IZ KINE. Naručivanje na fb stranici u privatnim porukama ili SMS na 061/144-24-83.Sezona 2016 je počela.Uzmite i vi. Amazon je dom za 390 milijardi stabala tj. 16.000 različitih vrsta. Zato napravite Vi od vašeg dvorišta novi Amazon. Slanje bilo gde u regionu 1000 semenki 1500din (ili 15 E ako van Srbije) paulownija hibrid z3 specijalno za nasu klimu .Sadjeno je na obroncima kopaonika i Sjenice gde su uslovi surovi. 2000 nadmorska visina i zime budu 40 minusa.Raste na svakojem zemljištu ako se poštuje proces sadnje .Sezona je počela ,iskoristite dok zalihe traju nećete se pokajati i napravite od dvorišta prašumu.Sending all over the word seeds paulownija 15E 1000 seeds z3 hibrid.

Poruči odmah

Cilj

Evo ukratko da pojasnimo.Pre 8 godina sam razmišljao šta je u ovoj nestabilnoj zemlji najsigurnije i...Došli smo do zaključka da energija jedino može ostvariti profit.U svim segmentima proizvodnje i prodaje energije razmisljajuci prvo na električnu uvideli smo da kroz nase predračune ,veoma skupa investicija za koju nemamo dosta para a i kad bismo imali onda je moramo prodati Državi koja nije siguran platiša a i ovako stoji na staklenim nogama.Potom ,korak dalje.Kroz istraživanja sta dalje osmislili smo projekat DRVO,ENERGENT TEHNIČKO i povrh svega BRZORASTUĆE i to PAULOVNIA Z3 HIBRID.DRVO ZA SVE.. Pogodak.drvo raste i ispunjava norme koje smo dobili od nasih dobavljača iz Nemačke i sa šumarskog fakulteta.Sada proizvodimo sadnice koje nisu GMO i klonove tih sadnica koje imaju izrazito jak korenov sistem i veoma visok standard prezivljavanja u ekstremnim uslovima i ujedno proširujemo naše plantaže.Zato možemo reci ako hoćete dugo godina da koristite svoju plantažu i mladi odete u penziju onda sarađujte sa nama a uz svaku sadnicu iz naseg semena dobicete podrsku za što bolji uspeh u proizvodnji.Vaš uspeh je i naš uspeh.Zato samo napred,srdačan pozdrav Paulownija z3 hibrid Naručivanje na fb stranici u privatnim porukama ili SMS na 061/144-24-83 sezona 2016 je počela uzmite i vi. Amazon je dom za 390 milijardi stabala tj. 16.000 različitih vrsta. Zato napravite Vi od vaseg dvorista novi Amazon. Slanje bilo gde u regionu 1000 semenki 1500din (ili 15 E ako van Srbije) paulownija hibrid z3 specijalno za našu klimu ,sadjeno je na obroncima Kopaonika i Sjenice gde su uslovi surovi 2000 nadmorska visina i zime budu 40 minusa.Raste na svakojem zemljištu ako se postuje proces sadnje.Sezona je počela ,iskoristite dok zalihe traju nećete se pokajati i napravite od dvorišta prašumu.Sending all over the word seeds paulownija 15E 1000 seeds z3 hibrid

Poruči odmah

Recenzije kupaca